Muziek voor ouderen

De Babyboomer: Nostalgische en muziek voor ouderen en senioren

U kunt De Babyboomer boeken voor nostalgie en gezelligheid,met een herkenbaar repertoire roept de babyboomer ze mooiste herinneringen op. Van Foxtrot tot Wals en van Rock & Roll tot Twist !

Met zijn speciale muziek programma voor ouderen is Emil een graag geziene gast bij Verpleeg- en verzorgingshuizen, wijk- & buurtcentra, 55+ woongemeenschappen, KBO, Rode kruis, De Zonnebloem etc. Hij draagt de zorgsector een warm hart toe.

U kunt hierbij ook denken aan gezellige optredens voor ouderen in verpleeghuizen en zorgcentra,in de grote zaal of intiemere optredens in de huiskamers.
Muziek middagen van afdelingen of regio’s van De Zonnebloem en KBO of Een sfeervol muziekoptreden als verjaardagscadeau voor een familielid.

Tijdsduur optreden:
2×25 minuten (andere tijden in overleg mogelijk)

Geluid:
De Babyboomer maakt gebruikt van een professioneel geluidsbedrijf en heeft een eigen geluidstechnieker.  Het geluid is geschikt voor groepen vanaf 15 tot 250 personen. Grotere groepen in overleg mogelijk.

Prijs
De kosten zijn in overleg altijd bespreekbaar.
Bel met 0499-373984. Daar komen we samen wel uit !

Wilt u een gezellige en onvergetelijke middag/avond organiseren? Boek dan De Babyboomer voor een stukje gezelligheid, herkenbaarheid en nostalgie.

De babyboomer: Muziek voor ouderen